5. septembar 2023 16:09

Nemanja Trifunović: Duljaj je jako posvećen svom poslu, mnogo pomaže mladim igračima

Izvor: TANJUG

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Nemanja Trifunović izjavio je danas da je trener "crno-belih" Igor Duljaj jako posvećen svom poslu.

Trifunović je upisao debi za prvi tim Partizana u Novom Sadu protiv Vojvodine, potom i u Evropi na meču sa Nordsjilandom.

"Pre svega, jako je posvećen svom poslu, mnogo pomaže nama mladim igračima da se što pre naviknemo i da napredujemo. Jednostavno, on je fudbal igrao na najvišem nivou i sada želi da na nas prenese svo znanje koje je stekao. Od nas traži na svakom treningu i utakmici disciplinu, trud i zalaganje", rekao je Trifunović za Partizanov podkast.

On je otkrio kako je došao u Partizan.

"Pozvao me je Saša Ilić koji je tada bio selektor mlade reprezentacije. Veliku težinu je imao taj poziv, selektor, legenda Partizana, taj poziv jednostavno nisam mogao da odbijem", prisetio se Trifunović.

Mladi fudbaler Partizana je istakao da na eliminaciju "crno-belih" iz evropskih takmičenja ne bi trebalo gledati kao tragediju već kao veliku priliku.

"Sve se dešava sa razlogom, verujem da ćemo biti odmorniji i da ćemo imati mnogo više vremena da se fokusiramo na prvenstvo. To nam je jako važno, jer svi verujemo i želimo svim srcem da vratimo titulu u Humsku gde joj je mesto", zaključio je Trifunović.