24. oktobar 2023 15:46

Duljaj: Želimo da nastavimo pobednički niz protiv Radničkog u Kragujevcu

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da "crno-beli" žele da na meču sa Radničkim u Kragujevcu nastave pobednički niz u Superligi Srbije.

Fudbaleri Partizana će sutra od 14 sati gostovati ekipi Radničkog u zaostalom meču četvrtog kola Superlige Srbije.

Duljaj je izrazio očekivanje da će teren u Kragujevcu biti u dobrom stanju za sutrašnji meč.

"Ja se nadam da će da srede teren. Igramo protiv tima, koji je u poslednjih pet utakmica od kada je došao novi trener Feđa Dudić pobedio na tri meča. Pružili su odličnu partiju i protiv Crvene zvezde. Mi imamo ambicije i cilj da pokušamo da nastavimo svoj niz. Naravno da sve ima svoj početak i kraj. Mi ćemo da se potrudimo da ostvarimo ono što se očekuje od nas. Radnički igra odlično, imaju odlične fudbalere. Trener Ddudić radio odlično svoj posao", rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu.

On je dodao da će fudbaleri Radničkog sigurno da budu motivisani za duel sa Partizanom.

"Radnički je organizovana ekipa. Čekaju da neko izgubi loptu i onda idu na kontru. Moramo da ih dobro analiziramo. Biće teško, pošto se utakmica igra u nezgodnom terminu. Apelujem na navijače da dođu u velikom broju u Kragujevac. Znamo da je radan dan, ali su navijači više puta pokazali da su nam vetar u leđa", dodao je trener Partizana.

Duljaj se u finišu meča sukobio sa fudbalerom Partizana Kvinsijem Menigom.

"Još jednom se izvinjavam fudbalskom klubu Partizan. Dres Partizana je svetinja i kada se skine. Čak i kada igrači posle zagrevanja uđu u svlačionicu i bace majicu na pod ja je stavim u torbu. Tako sam vaspitan. Ta majica je grb Partizana. To se dešava u mnogim klubovima. To je već stara vest, niko nije bio fokusiran na golove i pobedu Partizana. Nemam problema sa Menigom. On je dobar momak. Videli ste kako se fudbaleri Partizana koji su na klupi raduju kada postignemo gol. To su stvari koje ne možete da kupite", istakao je Duljaj i dodao da Frederik Kanute neće biti u timu zbog kartona.