13. decembar 2023 21:20

Jovan Mijatović: Mnogo mi je žao što nisam postigao gol protiv Mančestera

Izvor: TANJUG

Foto: AP Photo/Matthias Schrader

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović izjavio je večeras u Beogradu da mu je mnogo žao što nije postigao gol protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona.

Crvena zvezda je večeras na svom terenu poražena od Mančester Sitija rezultatom 3:2 u meču poslednjeg, šestog kola grupe G Lige šampiona.

"Spremali smo se da pobedimo, izašli smo visoko, borili se, nismo im dali prostora, ali su uspeli da na sreću postignu prvi gol i iskoriste pad koncentracije u našem timu. U drugom smo bili bolji, pogodio sam dve stative... Mnogo mi je žao što nisam postigao gol, makar jedan, u tom slučaju bi osvojili bod. Promašivali smo, ali i to je fudbal, a oni su znali da nas kazne i pobede", rekao je Mijatović, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Pohvalio je navijače Crvene zvezde.

"Navijači su i večeras bili naš 12. igrač. Davali su nam vetar u leđa tokom 90 minuta, i uvek su tu za nas. Ne samo na Marakani, nego i na svakom gostovanju. Puno mi je srce kad ih vidim, kad mi aplaudiraju. Želim da im to vratimo osvajanjem duple krune", dodao je Mijatović.

Istakao je da mu se ostvario san da zaigra za Zvezdu u Ligi šampiona.

"Liga šampiona je najbolje evropsko takmičenje u kom se takmiče elitni timovi. Meni je bio san da igram za Zvezdu u Ligi šampiona, a sada sa 18 godina mi se to ostvarilo", podvukao je Mijatović.

Crvena zvezda je takmičenje u Ligi šampiona završila na poslednjem mestu na tabeli sa jednim bodom.