31. mart 2024 22:09

Arteta: Žao mi je što nismo pobedili, imamo još mnogo utakmica do kraja

Izvor: TANJUG

podeli vest

Arteta: Žao mi je što nismo pobedili, imamo još mnogo utakmica do kraja

Foto: PA via AP/Zac Goodwin

MANČESTER - Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da je nezadovoljan remijem sa Mančester sitijem u 30. kolu engleske fudbalske Premijer lige, prenosi Skaj sport.

Fudbaleri Mančester sitija i Arsenala igrali su ranije večeras bez golova. Utakmica je odigrana na stadionu Etihad pred više od 55.000 navijača.

"Ako ne pobediš, nikada nisi srećan. Mislim da smo napravili veliki korak. U pojedinim delovima meča igrali smo izuzetno dobro, a u drugim smo osećali da možemo bolje", rekao je Arteta.

"Posvećenost svih igrača i disciplina, koju su imali u odbrani, je izuzetna. Morali smo da budemo jako strpljivi, jer smo zaista dobro branili gol. Nije mnogo timova uradilo ono što smo mi danas uradili", dodao je menadžer Arteta.

Arsenal je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 65 bodova, dok je Liverpul prvi sa 67, pošto je ranije danas pobedio Brajton 2:1. Mančester siti je treći sa 64 boda.

"Ništa se ne menja. Hteli smo da pobedimo. Nažalost, znamo šta je uradio Liverpul, ali moramo da idemo dalje. Imamo još mnogo utakmica da odigramo", zaključio je Arteta.