3. jun 2024 14:22

Reprezentativac Srbije Nemanja Stojić potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom

Izvor: TANJUG

Foto: FK Crvena zvezda video

BEOGRAD  - Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Stojić potpisao je trogodišnji sa Crvenom zvezdom, saopštio je danas beogradski klub.

U saopštenju se navodi da će Stojić prvog dana letnjeg prelaznog roka i formalno postati igrač Crvene zvezde. Stojić je u prethodne dve godine igrao za ekipu TSC-a iz Bačke Topole.

"Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Vladanom Milojevićem. Poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom", rekao je Stojić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Intext service Video

On je zadužio dres sa brojem 15.

"Stojić koji je rođen 15. januara 1998. godine prvi put je došao u Zvezdu kao omladinac u generaciji Račića, braće Ilić, Terzića i Joveljića, nakon čega se kalio u Grafičaru i Zlatiboru. Nastupao je potom za Metalac i TSC u čijem dresu je skrenuo pažnju na sebe, postao reprezentativac Srbije i jedan od najboljih fudbalera u Superligi. Za TSC je na 78 utakmica postigao pet golova", saopšteno je iz Crvene zvezde.

Stojić će igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. U reprezentaciji Srbije nalaze se još dvojica fudbalera Zvezde, Srđan Mijailović i Uroš Spajić.

Intext service Video