22. jun 2023 12:49

Mijailović: Znamo da nismo isti, navijajmo za Partizan bez uvreda

Izvor: TANJUG

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se navijačima "crno-belih" pred odlučujući meč finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde i naglasio da Partizan večeras igra najvažniju utakmicu u poslednjih 10 godina.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraće večeras od 20 sati u "Štark areni" peti meč, odnosno majstoricu finala plej-ofa ABA lige.

"Ova utakmica je prilika da krunišemo ovu sjajnu sezonu. Godinama smo podizali organizaciju, podizali je iz pepela koji smo zatekli 2017. godine. Večeras svi treba da bodrimo naše momke, snažno i glasno do pobede! Večeras će verovatno biti i najviše naših navijača u ovoj sezoni. Do sada smo imali više od pola miliona navijača na utakmicama kod kuće. U Evropi će teško iko ikada imati toliko navijača u dvorani za jednu sezonu. Grobari, hvala vam od srca", istakao je Mijailović za klupski sajt.

Dodaje da je košarkašima Partizana sada potrebna najsnažnija podrška navijača.

"Cele sezone smo se borili u ABA Ligi za prednost domaćeg terena, iskoristimo ga na najlepši način! Šta god pričali, izjednačavali, lagali i pokušavali, mi dobro znamo ko smo! Znamo da nismo isti! Džaba vam, izlizale su vam se stare fore! Ne smemo propustiti priliku da navijamo kako to Partizan zaslužuje, bez uvreda, bez ubacivanja bilo čega na parket i bez ikakvog verbalnog delikta! Svaki navijač nam treba do kraja utakmice. Ne dozvolite da zbog jeftinih grešaka bilo koga izbacuju napolje, i da na taj način pomažemo rivalu jer gubimo podršku sa tribina! Ovu utakmicu će verovatno pratiti čitav sportski svet, moramo večeras poslati poruku zašto smo posebni i drugačiji! Momci samo hrabro! Večeras će pobediti Partizan", zaključio je Mijailović.

(