16. mart 2024 12:26

Marko Barać: Očekujem da pokažemo karakter i odigramo dobro uprkos zdravstvenim problemima

Izvor: TANJUG

podeli vest

Marko Barać: Očekujem da pokažemo karakter i odigramo dobro uprkos zdravstvenim problemima

Foto: TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIĆ

BEOGRAD - Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je pred meč protiv Studentskog centra da očekuje od ekipe da pokaže karakter i odigra dobro uprkos zdravstvenim problemima.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe Studentskog centra koja je u dobroj formi. Nedavno su osvojili Kup Crne Gore, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Kontrola skoka je nešto što se nameće kao imperativ da bismo bili u prilici da dobijemo ovu utakmicu. Očekujem da pokažemo karakter i odigramo dobro uprkos zdravstvenim problemima koji nas prate u pripremi utakmice", rekao je Barać za klupski sajt.

Meč 23. kola ABA lige na je programu je u nedelju od 12 časova u Hali sportova Ranko Žeravica, a ulaz je besplatan. Karte se mogu preuzeti na biletarnici Hale sportova od 11 sati do početka utakmice. Mega 23. rundu dočekuje sa šeste pozicije na tabeli zahvaljujući učinku 12-10, a protiv sastava iz Podgorice igrala je pet puta u ABA ligi i tri puta bila uspešnija, uz učinak 2:0 kod kuće.

Prvotimac Mege Andrija Jelavić zna šta je neophodno da bi ekipa mogla da parira gostima iz Podgorice.

"Utakmica protiv Studentskog centra će biti jedna od najtežih ove sezone. Naravno, naše ambicije su najviše, te ćemo za uspešan rezultat morati da imamo maksimalnu koncentraciju i čvrstinu od početka do kraja", izjavio je Jelavić.