4. septembar 2023 18:26

Vučić ugostio odbojkašice Srbije: Beskajno vam hvala, cela zemlja je ponosna na vas

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas žensku odbojkašku reprezentaciju, koja je na šampionatu Evrope osvojila srebrnu medalju.

Srpske odbojkašice sinoć su u finalu u Briselu posle velike borbe poražene pd Turske 3:2.

Service Photo Gallery

Na prijemu u Predsedništvu Srbije, osim srebrnih odbojkašica i rukovodstva Saveza, bili su i ministar sporta Zoran Gajić, državni sekretar za sport Marko Kešelj, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković i drugi.

Beskajno vam hvala, cela zemlja je ponosna na vas

Predsdnik Vučić čestitao je danas odbojkašicama, koje su se vratile u Beograd, uspeh na Evropskom prvenstvu i naglasio da je čitava zemlja ponosna na njih. Najavio je i povećanje nagradnog fonda za najuspešnije srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Parizu.

Intext service Video

"Beskrajno hvala što smo ponosni kada dignete zastavu Srbije što se borite uz prelepi osmeh za našu zemlju što bodrite našu zemlju i ne seirite zbog nečijeg poraza", rekao je Vučić na prijemu upriličenom povodom dočeka odbojkašica koje su na evropskom prvenstvu osvojile srebro.

Predsednik je naglasio da svaka od njih mora da zna da je cela zemlja bila uz njih. "Svi su bili uz vas od Sjenice do Novog Pazara, Kikinde, Subotice i Sombora, od Vranja i Pritota preko Loznice do Šida i Bačke Palanke svi su bili uz vas i svuda gde živi naš narod u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, ....na prostorima bivše Jugoslavije", rekao je predsednik. 

Intext service Video