9. avgust 2024 22:20

Vučić, Vučević i Dačić čestitali tekvondistkinji Aleksandri Perišić osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučić, Vučević i Dačić čestitali tekvondistkinji Aleksandri Perišić osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama

Foto: AP Photo/Andrew Medichini

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras tekvondistkinji Aleksandri Perišić na osvojenoj srebrnoj medalji na Olimpijskim igrama (OI).

"Draga Aleksandra, čestitam Vam na olimpijskom srebru i još jednoj medalji koju ste doneli Srbiji! Radujemo se Vašem uspehu i čekamo nova odličja na budućim takmičenjima! Hvala Vam na srčanosti i ljubavi prema Srbiji", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Reprezentativka Srbije u tekvondou Aleksandra Perišić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 67 kilograma.

Perišić je u finalu Olimpijskih igara poražena od Mađarice Vivijane Marton rezultatom 0:2 (1:7, 2:4).

Vučević: Hvala za svaki sekund na borilištu

Premijer Srbije Miloš Vučević čestitao je danas srpskoj tekvondistkinji Aleksandri Perišić osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

''Srebrna medalja za Srbiju naše olimpijske vicešampionke Aleksandre Perišić. Hvala Vam za neustrašivost i nepokolebljivost, za svaki sekund na borilištu, za ponos Srbije čiji ste simbol i za upisivanje na listu velikana. Čestitam Vama, stručnom štabu i Tekvondo asocijaciji Srbije'', navodi se u Vučevićevoj čestitci, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Dačić: Vaše srebro sija kao zlato!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je večeras tekvondoistkinji Aleksandri Perišić na osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

''Draga Aleksandra, najsrdačnije Vam čestitam osvajanje olimpijskog srebra. Hrabrom borbom pokazali ste nepokolebljiv duh i istrajnost, izuzetnu veštinu i fantastičan talenat. Vaše srebro sija kao zlato! Želim Vam još mnogo sjajnih odličja i uspešnih borbi u budućnosti'', izjavio je Dačić.