16. oktobar 2023 13:29

Otvorene prijave za jesenji Beogradski polumaraton

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/travelarium.ph, ilustracija

BEOGRAD - Prijave za jesenji, četvrti po redu Beogradski polumaraton, koji će biti održan 26. novembra, zvanično su otvorene na sajtu Beogradskog maratona, saopšteno je danas.

"Novo izdanje ove manifestacije po sada već prepoznatljivim sloganom 'Uvek više' biće održano 26. novembra na ulicama našeg glavnog grada čime će biti okončana ovogodišnja trkačka sezona u Srbiji", navode iz Beogradskog maratona.

Trasa Beogradskog polumaratona je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu.

"Trčaće se centralnim beogradskim ulicama od Crkve Svetog Marka, preko Dorćola, Kalemegdana i Brankovog mosta, a osim polumaratonske trke na 21 kilometar, već po tradiciji 26. novembra biće održana i trka na 10 kilometara. Obe trke startovaće u 10 časova", saopšteno je iz Beogradskog maratona.

Prijave za jesenji Beogradski polumaraton su u toku.

"Broj učesnika je ograničen pa se svi zainteresovani trkači pozivaju da na vreme obezbede svoje mesto, a prijave se vrše putem sajta Beogradskog maratona. Svi učesnici na poklon će dobiti specijalne trkačke majice, a oni koji završe trke biće nagrađeni medaljama i onlajn diplomama. Zdravstvena zaštita svih učesnika obezbeđena je na celokupnoj trasi i u cilju trke, a pokrovitelj Beogradskog polumaratona je Grad Beograd", zaključeno je iz Beogradskog maratona.