13. februar 2023 14:46

Vasilije Martinović: Favoriti smo protiv Valisa, ali to moramo da dokažemo u bazenu

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/SGr, ilustracija

BEOGRAD - Vaterpolista Novog Beograda Vasilije Martinović izjavio je danas da je svestan da je njegov klub favorit protiv Valisa u meču trećeg kola druge faze Superlige Srbije.

Meč između Novog Beograda i Valisa biće odigran sutra od 21.15 sati na bazenu Sportskog centra "11. april".

"Svesni smo da smo favoriti u ovoj utakmici, ali isto tako znamo da ćemo sve to morati da dokažemo u bazenu", rekao je Martinović, prenosi zvanični sajt kluba.

Novi Beograd je prvi na tabeli Superlige Srbije za plasman od prvog do šestog mesta sa 18 bodova, dok je Valis poslednji bez bodova.

"Potrudićemo se da ovaj meč iskoristimo na pravi način za podizanje samopuzdanja i dodatno uigravanje. Svaka utakmica nam je jako bitna. Samo tri dana nakon duela sa Valisom sledi nam meč protiv Sabadelja u Ligi šampiona, a onda i poslednji turnir regionalne Premijer lige u Dubrovniku na kome će se odlučivati o prvom mestu", rekao je Martinović.

On je istakao da na predstojeće izazove gleda sa dosta optimizma.

"Posle dosta problema sa povredama i bolestima uspeli smo da se stabilizujemo i ponovo se vratimo na pobednički kolosek. Još nam samo nedostaje Nikola Jakšić da budemo kompletni, ali i on će se uskoro priključiti ekipi. Mislim da ćemo biti spremni, imamo veliki motiv da se dokazujemo i nadam se da ćemo pružati još bolje partije", zaključio je Martinović.