26. septembar 2024 19:31

Banja Vrujci: Vodavoda obeležila 20 godina postojanja

Izvor: TANJUG

Foto: Tanjug

BANJA VRUJCI - Kompanija Vodavoda obeležila je dve decenije postojanja i uspešnog poslovanja svog brenda u Banji Vrujci, na mestu koje pre 20 godina nazvano Domom vode i gde je sa 605 metara dubine potekla, kako kažu, jedina arteška, prirodno filtrirana voda.

Nijedan vizionar ne može da prognozira šta će biti u budućnosti, rekao je vlasnik Vodavode Vojin Đorđević i dodao da može samo da zna će tamo negde, gde je zamislio, stići u nekoj jedinci vremena.

"Kada gledamo danas, da se neke stvari ili moje pogrešne odluke nisu desile, možda bi danas imali 100 tržišta ali sam srećan i sa ovih 18, jer smo iz nekih iskustava puno naučili. A zadovoljni smo što kvalitet Vodevode, dizajn, ime i sve što se oko nje dešava i kako ona zrači pokazuju da je prihvaćena na svim svetskim tržištima i da je sve pitanje vremena i naših kapaciteta”, naveo je Đorđević i podsetio da je prošle godine otvorena nova proizvodna linija što j još jedan korak bliže ostvarenju krajnje vizije, a to je da Vodavoda bude dostupna u celom svetu.

Intext service Video

Đorđević je istakao da su naredni koraci koje će Vodavoda preuzeti biti itekako važni, ne samo za budućnost kompanije već i šire.

Intext service Video

"Mi sada imamo veoma dobru predispoziciju za budućnost i ja sa velikim otpimizmom gledam na to. Već sledeće godine ćemo imati jednu izuzetno ogromnu investiciju, a sa ciljem da voda iz Banje Vrujci bude što brže dostupna građanima u svetu i mislim da će se to desiti i na radost građana Srbije i same Srbije ali i kompanije i moje porodice", kazao je Đorđević.

Osim na tržištu Srbije, Vodavoda se plasira i na tržišta još 17 država. Zanimljivo je da se upravo ova voda iz Srbije izvozi na tržište Katara, Kuvajta, Bahreina, Omana i Saudijske Arabije, a stiže i do Južne Koreje i Južnoafričke Republike.

Intext service Video

"Vodavoda ima veoma dobar dizajn, a voda je sama po sebi izuzetno kvalitetna, zdrava i prirodna - iz izvora stiže direktno u flašu. To je ono što nam se dopada", rekao je jedan od bliskoistočnih partnera Vodavode.