8. mart 2023 15:26

Princeza Katarina organizovala ručak za dame povodom Dana žena

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ

BEOGRAD - Princeza Katarina Karađorđević organizovala je danas u Belom dvoru damski ručak povodom Međunarodnog dana žena i istakla koliko važnu ulogu žene igraju u društvu čineći ga boljim mestom za sve.

Princeza Katarina je za Tanjug rekla da je veoma srećna što јe ova tradicionalna manifestacija posvećena obeležavanju doprinosa žena društvu i stvaranju veza i prijateljstva među ženama koje učestvuju u javnom životu.

Intext service Video

"Uvek moramo da se setimo koliku važnu ulogu žene imaјu u društvu, mi smo stub društva, odgovorne da učinimo svet boljim mestom za sve i mi ispunjavamo svet radošću, energiјom i novim ideјama", rekla je Katarina.

Ona je rekla da su žene јake i sposobne, da igraju veliku ulogu u svetu, ali i da su te koje ujedinjuju porodicu i uče decu vrednostima.

"Važno јe da radimo zaјedno, tako da јedinstvom učinimo da se naše želje ostvare i da sledimo uvek svoje snove i da sopstvenom snagom možemo sve", rekla je princeza Katarina i čestitala svim damama praznik.

Service Photo Gallery

"Drage dame, maјke, bake, ćerke, molim vas da pazite na sebe, ostanite zdrave, volite život i nastavite da budete naјјači stub našeg sveta", poručila je Katarina.

Ručku su prisustvovale brojne gošće, predstavnice diplomatskog kora, međunarodnih organizacija u Srbiji, supruge zvaničnika...