24. april 2023 10:27

JKP ''Zelenilo-Beograd'' učestvovaće na Sajmu hortikulture u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

JKP ''Zelenilo-Beograd'' učestvovaće na Sajmu hortikulture u Beogradu

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

BEOGRAD - JKP ''Zelenilo-Beograd'' tradicionalno će učestvovati na 28. međunarodnom Sajmu hortikuluture ''Beoplantfair'', koji se otvara 24. i trajaće do 27. aprila, na Beogradskom sajmu u hali br. 1 (parter), 2B i otvorenom prostoru.

Građani koji budu posetili štand JKP „Zelenilo-Beograd“ tokom trajanja sajma biće u prilici i da se upoznaju sa delatnostima kojima se bavi JKP ''Zelenilo-Beograd'', od projektovanja, izvođenja radova na podizanju i održavanju zelenih površina, proizvodnje sadnog materijala do staranja o zaštićenim prirodnim dobrima Beograda.

Ideja štanda je da se prikaže umetnost uređenja prostora kroz pejzažno oblikovanje, refleksiju, iluziju, igru svetlosti, kolorita i različitih formi, a predstavljene su biljke iz proizvodnog programa JKP "Zelenilo-Beograd", koje se mogu nabaviti u rasadnicima u Ulici Vojvode Stepe 405 i Marije Burać bb, saopštilo je JKP ''Zelenilo-Beograd .

Na štandu će biti prikazani i sandučići koji se koriste za razdelne trake, sa lukovicama lala, koje takođe mogu krasiti i gradske balkone.

Za enterijer su predstavljene razne vrste dracena, u formi vertikala i nižih biljaka, fikusi, irizine, šeflere, krasule, koje se takođe mogu naći u rasadnicima ''Zelenilo-Beograd''.

Na štandu JKP ''Zelenilo-Beograd“ posetioci će moći da dobiju nove ideje za svoj prostor i da se druže sa njihovim iskusnim stručnjacima, kao i da čuju savete o nezi biljaka i rešavanju dilema koje imaju u vezi sa uređenjem svojih balkona, vrtova ili enterijera.