8. maj 2023 13:42

Akademija za nacionalnu bezbednost objavila konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija

Izvor: TANJUG

Foto: BIA video

BEOGRAD - Akademija za nacionalnu bezbednost objavila je konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2023/2024. godini za studijski program Nacionalna bezbednost, saopštila je danas BIA.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije sa završenom srednjom stručnom spremom stečenom u školi četvorogodišnjeg trajanja.

Pored opštih uslova konkursa, svi kandidati moraju da ispune i zakonom utvrđene bezbednosne uslove, kao i uslove u pogledu zdravstvenih i psihofizičkih sposobnosti.

Intext service Video

Na konkurs mogu da se prijave kandidati rođeni 2003. godine i mlađi, sa prijavom prebivališta na teritoriji Republike Srbije najmanje pet godina neprekidno od dana prijavljivanja na konkurs.

Prijave na konkurs kandidati će moći da podnesu lično svakog dana od 15. do 19. maja 2023. godine, u vremenu od 9.00 do 13.30 časova, u Palati "Srbija" (istočni ulaz), Bulevar Mihajla Pupina 2, Beograd.

Istovremeno objavljen je i spot za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija na Akademiji za nacionalnu bezbednost za školsku 2023/24. godinu, navodi se u saopštenju.