18. jun 2024 12:03

Samit porodičnih biznisa u Beogradu, Bogoljub Karić specijalni gost

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/Uroš Marković

BEOGRAD - Konferencija posvećena porodičnim kompanijama, u organizaciji grupe "Ja, preduzetnik", odžana je u Beogradu a glavni gost bio je Bogoljub Karić, koji je održao inspirativni govor o upravljanju porodicom sa više od 200 članova, saopštila je danas BK grupa.

Kako je navedeno, konferencija je važan korak ka regionalnom umrežavanju i jačanju preduzetničkog duha, što je od velikog značaja za ekonomski napredak.

Skup održan u Sava centru okupio je veliki broj uglednih preduzetnika i stručnjaka, stvarajući idealnu platformu za razmenu iskustava i znanja o izazovima i uspesima u poslovnom svetu.

Service Photo Gallery

Karić, jedan od najuspešnijih preduzetnika u regionu, podelio je svoje jedinstvene uvide i strategije koje su njegovu porodicu vodile ka izvanrednim poslovnim uspesima.

Naglašavajući važnost jedinstva i dobre komunikacije, Karić je istakao kako međusobno poštovanje i podrška u porodici mogu biti ključni faktori u postizanju zajedničkih ciljeva.

Karić je podelio mnoge praktične savete, uključujući strategije za prevazilaženje izazova i upravljanje složenim porodičnim odnosima u poslovnom kontekstu, a govorio je i o svojoj posvećenosti humanitarnom radu i načinima na koje porodica Karić doprinosi zajednici kroz razne dobrotvorne projekte.

Konferencija je omogućila učesnicima da čuju inspirativne priče od mnogih uspešnih preduzetnika, uključujući i predstavnike renomiranih i vodećih kompanija iz Srbije i Evrope.

Ovaj događaj nije samo okupio preduzetnike iz regiona, već je i podstakao nove kontakte i saradnje koje će sigurno doprineti daljem razvoju preduzetništva u regionu.

Samit porodičnih biznisa je ekskluzivni događaj koji je okupio vodeće porodične biznise iz različitih industrija i zemalja.

Samit je pružio jedinstvenu priliku za razmenu ideja, iskustava i najboljih praksi među generacijama vlasnika, sa ciljem da se unapredi dugoročna održivost i uspeh porodičnih preduzeća.

Učesnici su imali priliku da istraže izazove i mogućnosti koje stoje pred porodičnim kompanijama u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, čime je dodatno obogaćen sadržaj konferencije.

Učestvovali su eminentni stručnjaci, među kojima su bili i David Krajicek iz Češke, Ognjen Kisin, dr Rade Rakočević, Vladimir Marinković i drugi.

Grupa "Ja, preduzetnik", predvođena osnivačem Đorđem Petrovićem, pokazala je kako inovativnost i posvećenost mogu napraviti značajne promene u poslovnom svetu.

Njihov projekat, koji je prošle godine u Srbiji proglašen za nacionalnog pobednika EEPA nagrade za promociju preduzetništva, nastavlja da inspiriše i podstiče razvoj novih preduzetničkih inicijativa.