10. oktobar 2024 16:06

Đurić priredio prijem za volontere Crvenog krsta NS: Vi ste primer

Izvor: TANJUG

podeli vest

Đurić priredio prijem za volontere Crvenog krsta NS: Vi ste primer

Foto: TANJUG/GRAD NOVI SAD/ VLADIMIR ZUBAC

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić primio je danas u Gradskoj kući mlade volontere Crvenog krsta Novog Sada i tom prilikom istakao da je Novi Sad ponosan na mlade ljude koji su se opredelili da predano i hrabro služe plemenitom cilju pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

On je prijem priredio povodom osvajanja prvog mesta u takmičenju ekipa prve pomoći Crvenog krsta Srbije i Nacionalnom otvorenom takmičenju u spasilaštvu na vodi u pružanju prve pomoći, dok su u realističkom prikazu povreda, stanja i oboljenja osvojili bronzanu medalju, navodi se u saopštenju Grada Novog Sada.

"Vi ste primer svojim vršnjacima i svima ostalima da nikada ne zaboravimo da nismo sami, da smo upućeni jedni na druge, i da znanja iz prve pomoći spasavaju ljudske živote. Zahvaljujem se Crvenom krstu Grada Novog Sada što kroz brojne projekte doprinosi svojoj zajednici. Svoja dobra iskustva omladinske politke nastojimo da širimo dalje, podstičući druge gradove i opštine da mladima ukažu poverenje i poštovanje koje im pripada", naglasio je Đurić.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa