27. maj 2023 12:17

Počela vanredna sednica Skupštine SNS u Kragujevcu u prisustvu Vučića

Izvor: TANJUG

Foto: Tanjug video, ilustracija

BEOGRAD - Vanredna sednica Skupštine SNS počela je u podne u Kragujevcu, u prisustvu lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Članovi Skupštine SNS pozdravili su Vučića velikim aplauzom i skandiranjem Aco - Srbine. Uvodni deo sednice biće otvoren za javnost, nakon čega će biti zatvorena za predstavnike medija.

Intext service Video

Pored Vučića sede Aleksandar Šapić, Marko Đurić, Nevena Đurić, Siniša Mali, Darko Glišić, Miloš Vučević, Ana Brnabić, Vladimir Orlić, Jorgovanka Tabaković, Irena Vujović i Dejan Đurđević. Posle održane sednice, očekuju se izjave.

Na skupu "Srbija nade", koji je održan juče u Beogradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da se od danas povlači sa mesta predsednika SNS i da će biti formiran Pokret za narod i državu od Vidovdana.

"Ovo je poslednje veče u kome vam se obraćam kao predsendik SNS, neko drugi će preuzeti moju, vašu, našu SNS, čiji ću član ostati i verni i odani član biti. Ali ću biti predsdenik svih građana Srbije, a ne predsednik političke partije", rekao je sinoć Vučić.

Najavio je da će SNS biti stožer novog Pokreta, koji će biti baza i oslonac kako bismo sačuvali zemlju u naredne dve i tri krizne godine koje su odlučujuće za budućnost Srbije.