9. jun 2023 16:02

Bratislav Gašić obišao renoviran objekat Policijske stanice Vladičin Han

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ NIKOLA MLADENOVIĆ

VLADIČIN HAN - Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas potpuno obnovljenu Policijsku stanicu u Vladičinom Hanu i rekao da je rekonstrukcijom tog policijskog objekta ispunjeno obećanje dato prilikom poslednje posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića toj opštini, kao i Vranju i Bujanovcu.

"Obećali smo da će policijske stanice u Vladičinom Hanu i Bujanovcu, i delimično u Vranju, biti preuređene, sređene i dostojne pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i dostojne svih građana ovih opština", naglasio je ministar Gašić, koji je ranije danas obišao kompletno renoviran objekat Policijske stanice u Bujanovcu i vranjsku Policijsku upravu, saopštio je MUP.

Intext service Video

Dodao je da će najverovatnije ponovo posetiti Vladičin Han krajem septembra, kada će ta opština dobiti novu vatrogasnu jedinicu.

"Takođe, Bosilegrad dobija novu vatrogasnu stanicu, a Trgovište novu policijsku stanicu", rekao je ministar i zahvalio opštini Vladičin Han na zajedničkom radu da policijska stanica bude moderna i uređena, pre svega, zbog građana ove opštine.

Predsednik opštine Vladičin Han, Goran Mladenović, rekao je da infrastruktura, uređeni objekti, kao što je policijska stanica u tom mestu, govore o uređenosti čitave države, sistema i društvene zajednice.

Service Photo Gallery

"Ovo je, inače, simbol države Srbije na teritoriji opštine Vladičin Han", naglasio je Mladenović i dodao da je opština doprinela građevinskim dozvolama za kompletnu rekonstrukciju i adaptaciju, kao i da su iz budžeta lokalne samouprave izdvojena finansijska sredstva za uređenje pojedinih prostorija, navodi se u saopštenju MUP-a.