4. jul 2023 18:01

Krkobabić: Ženska mreža - izborni adut PUPS-a

Izvor: TANJUG

Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

BEOGRAD - Gotovo pet stotina aktivistkinja Ženske mreže PUPS-a okupilo se u Obrenovačkom selu Mislođin na Predmiholjskim susretima, a tim povodom je lider stranke Milan Krkobabić poručio da su one izborni adut PUPS-a.

''Naš izborni adut bez sumnje biće Ženska mreža PUPS-a. Što se nas tiče izborna trka može da počne!", izjavio je Krkobabić, saopšteno je iz PUPS-a.

Ženska mreža Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - solidarnost i pravda utemeljuje i povezuje svih 130 gradskih i opštinskih odbora partije.

Ovu manifestaciju sa izloženim brojnim rukotvorinama, domaćim proizvodima, narodnom nošnjom i gastronomskim specijalitetima upotpunilo je dobro raspoloženje, druženje žena i razmena iskustava, navodi se u saopštenju.

Organizaciji su najviše doprinele zamenica predsednika Gradskog odbora Beograd Mira Jovanović i Sofija Tomović, a gošće iz okruženja bile su članice PUPS-a iz Republike Srpske i Republike Hrvatske.

Posebnu pažnju izazvali su izloženi radovi učesnica iz opština Plandište, Zrenjanin, Pećinci, Kostolac, Arilje, Požega, Valjevo, Šabac, Čačak, Loznica i gradskih opština Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac, Barajevo i Sopot, dodaje se u sapštenju PUPS-a.