24. avgust 2023 20:49

Milorad Dodik u Leskovcu: Svaki uspeh Srbije je i uspeh Republike Srpske

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

LESKOVAC - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras na svečanosti u Leskovcu posle obilaska novog stadiona "Dubočica" da je svaki uspeh Srbije uspeh i RS kao i da će i Banjaluka raditi na tome da dobije jedan ovakav stadion.

"Da uživamo u ovoj noći, svaki uspeh je i naš u Republici Srbiji. Banjaluka nema ovakav stadion kao što ima Leskovac. I mi ćemo raditi na tome da imamo isti ovakav stadion", rekao je Dodik.

Intext service Video

On je dodao da je predsednik Aleksandar Vučić onaj koji gradi i menja Srbiju na bolje i da posle svakog političara ostaje ono što je uradio za svoju zemlju.

Dodik je rekao da će biti u Leksovcu i 19. novembra kada Srbija bude igrala protiv Bugarske za kvalifikacije za evropsko prvenstvo i da će navijati za Srbiju.

On se prisetio i da je navijao za Srbiju kada je pre 10 godina igrala protiv BiH i da je to pobeda koju će zauvek pamtiti, kao i d aje važno da i sada ode na prvenstvo u fudbalu.

Dodik je istakao da Srbija ulaže u Republiku Srpsku i da je vrednost investicija viša od 60 miliona evra i dodao da se radi put koji je od velikog značaja od Rače do Bijeline.