20. novembar 2023 13:03

Nikodijević: BG voz će povezati Obrenovac sa centrom grada

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nikodijević: BG voz će povezati Obrenovac sa centrom grada

Foto: TANJUG/PRESS SLUŽBA SPS

BEOGRAD - Predsednik gradske organizacije SPS Beograd Nikola Nikodijević izjavio je danas da je dosadašnja gradska vlast sve obećano ispunila i da je prioritet povezivanje Obrenovca BG vozom sa centrom Beograda.

"Naš cilj ostaje ravnomeran razvoj Beograda, naročito rubnih opština, mi znamo šta su potrebe Obrenovčana. Prioritet nam je bolje saobraćajno umrežavanje, da Obrenovac preko nove linije BG voza povežemo sa metroom i sa centrom Beograda", istakao je Nikodijević na predizbornom skupu u Obrenovcu, saopšila je SPS.

On je naglasio da za Socijalističku partiju Srbije ne postoje građani prvog i drugog reda i da će kandidat za gradonačelnika Toma Fila nastaviti da se zalaže za ravnomeran razvoj Beograda.

"Sve što smo obećali u prethodnih nekoliko godina smo ispunili, ili smo započeli sa realizacijom. Socijalistička partija Srbije je sa svojim koalicionim partnerima u Beogradu pokrenula velike infrastrukturne projekte i moramo pobediti na izborima 17. decembra, da bi Obrenovac, Beograd i Srbija nastavili da se razvijaju", zaključio je Nikodijević.

Na predizbornom skupu u Obrenovcu gradjanima su se obratili i lider SPS Ivica Dačić, kao i kandidat za gradonačelnika advokat Toma Fila.

Na skupu su prisustvovali i predstavnici koalicionih partnera, Jedinstvene Srbije i Zelenih Srbije, Jelena Milenković i Ivan Karić.