21. novembar 2023 12:07

Fila: SPS se zalaže za ravnomeran razvoj svih delova Beograda

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/Press služba SPS Beograd

BEOGRAD - Kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za gradonačelnika Beograda, advokat Toma Fila, poručio je na predizbornom skupu koalicije SPS-JS-ZS u Obrenovcu, da se ta koalicija zalaže za ravnomerni razvoj svih delova Beograda, a naročito rubnih opština.

Fila je okupljenim građanima obećao nastavak politike ulaganja u dinamičan razvoj Obrenovca, saopšteno je iz SPS.

Intext service Video

"Beograd je grad otvorenog srca. Samo veliki gradovi koji svojom energijom privlače milione ljudi, mogu se nazvati metropolom. SPS se zalaže za ravnomeran razvoj svih delova Beograda, naročito rubnih opština", rekao je Fila.

Dodao je da je njihov cilj da se obezbede jednaki uslovi za život svim sugrađanima, da imaju moderne saobraćajnice, pristup zdravstvenoj zaštiti, škole, obdaništa i sve druge uslove koji su jednaki životu u centru grada.

Service Photo Gallery

Govoreći o kvalitetu života, Fila je kao posebno značajno izdvojio pitanje ekologije i zaštite životne sredine.

"Imajući u vidu da se u Obrenovcu proizvodi 50 odsto električne energije za celu Srbiju, nastavićemo sa praksom ozelenjavanja velikih površina i pošumljavanjana, sa posebnim akcentom na ovu opštinu. To nam je ne samo obaveza prema sugrađanima, nego i deo usvojene strategije pošumljavanja u gradu Beogradu", zaključio je Fila.