13. decembar 2023 15:24

Lapovo: Ministarka Kisić obišla vrtić i otvorila igralište za decu

Izvor: TANJUG

Foto: Dejan Urošević

BEOGRAD - Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić obišla je danas sa predsednikom Privremenog organa opštine Lapovo Bobanom Miličićem vrtić "Naša mladost" i otvorila novo igralište za decu.

Kisić je istakla da je dečija sreća najvažnija i da se nada da će novo igralište, koje je peto po redu koje je uređeno u Lapovu, biti prepuno dece, njihove igre i graje, saopštilo je resorno ministarstvo.

Kako je dodala, cilj Ministarstva za brigu o porodici i demografiju je da bude podrška roditeljima i deci, zbog čega će uvek podržavati aktivnosti koje su usmerene u ovom cilju.

Ministarka je dodala da je opština Lapovo izgradnjom dečijih igrališta, kao i uređenjem vrtića "Naša mladost" pokazala da joj je briga o deci i porodicama među osnovnim prioritetima.

"Kada sam danas videla ovu nasmejanu i zadovoljnu dečicu i kada su mi rekli njihove novogodišnje želje, shvatila sam kako nam malo treba da bismo ih usrećili. Daćemo sve od sebe da deca i dalje budu nasmejana, jer dečija sreća nema apsolutno nikakvu cenu", istakla je Kisić.