3. jun 2024 00:01

Dragoslav Pavlović: Lista "Niš sutra" pobedila, moguće formiranje vlasti sa Ruskom strankom

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIĆ

NIŠ - Nosilac liste koalicije okupljene oko SNS-a "Aleksandar Vučić - Niš sutra" Dragoslav Pavlović rekao je večeras da je ta lista ostvarila pobedu na lokalnim izborima u Nišu i da će možda formirati vlast sa listom Ruske stranke.

"Zajedno sa Ruskom strankom lista 'Aleksandar Vučić - Niš sutra' može da formira vlast i u ovom gradu", rekao je Pavlović na konferenciji za novinare i dodao da su građani prepoznali politiku predsednika Aleksandra Vučića.

Intext service Video

Pavlović je naglasio da se na osnovu preliminarnih rezulatata i obrađenih 93,4 odsto glasova može konstatovati da je koalicija okupljena oko SNS-a osvojila tri puta više glasova od liste "Biramo Niš - Đorđe Stanković", a duplo više glasova od liste Grupe građana "Dr Dragan Milić".

Service Photo Gallery

"Danas smo u Nišu videli praznik demokratije na lokalnim izborima, na izborima za Skupštinu grada i na izborima za svih pet Skupština opština. Možemo da konstatujemo da se radi o ubedljivoj pobedi", ocenio je Pavlović.

Istakao je da su građani Niša glasali po svojoj savesti, onako kako smatraju da bi trebalo i naglasio da je izborni proces protekao regularno, bez ikakvih problema, na svim biračkim mestima.

Intext service Video