4. jun 2024 15:05

Dina Vučinić: Opozicija traži alibi za izborni poraz u Novom Sadu

Izvor: TANJUG

Foto: FOTO TANJUG/FOTO SNS

NOVI SAD  - Članica Izvršnog odbora SNS Dina Vučinić izjavila je danas da opozicija u Novom Sadu traži alibi za izborni poraz iznoseći neistine, klevete i optužbe protiv Srpske napredne stranke.

"To su očajnički potezi političara koje ne mogu da prihvate poraz, koji ne mogu da se pomire s činjenicom da ih građani neće. Sve što su ikad izgovorili bila je gomila nebuloza, u koje ni sami ne veruju", rekla je Vučinić, saopštio je gradski odbor SNS u Novom Sadu.

Međutim, kako je navela Vučinić, nijedna laž ne može da poništi činjenicu da je lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" osvojila gotovo 48.000 glasova više od 12 stranaka opozicije.

"Napadima i lažima protiv Srpske napredne stranke opozicija pokušava da prikrije međusobni sukob oko plena. Jer, plen je cilj njihovog bavljenja politikom, a 21 mandat ne može da zadovolji apetite 12 nespojivih političkih stranaka i organizacija.

Za ranac koji su pronašli, neka ne pitaju Srpsku naprednu stranku, neka se Pogačar obrati samom sebi, ili anarhistima Brajanu Brkoviću, ali i starim prevarantima poput Bore Novakovića, Lige, DS S-a i Poksa", rekla je Vučinić.

Kako je dodala, "oni znaju sve vrste prevara, mahinacija i malverzacija i znaju iz čijeg ormana su ranac izvukli i doneli da bi kreirali svoju laž o navodnim biračkim spiskovima".

"Ta prevara je toliko providna da u nju ne veruju ni oni koji su je osmislili", rekla je Vučinić.

Zaključila je da su Novosađani nedvosmisleno ogromnim brojem glasova jasno rekli da veruju politici Srpske napredne stranke i njenih partnera i poručili da žele Novi Sad koji se gradi i razvija, i da ne žele da ih vode stranke kojima je pretvaranje crkava u pabove, zatvaranje fabrika, otpuštanje ljudi i pljačka budžeta jedini smisao bavljenja politikom.

"SNS će nastaviti da vodi Novi Sad putem uspeha, a opozicija nek ostane odana svojoj bestijalnoj posvećenosti izmišljotinama, biće još ubedljivije poraženi na izborima 2028. godine", rekla je Vučinić.