14. avgust 2024 14:12

Kluni u intervjuu iskritikovao Tarantina i Dejvida O. Rasela

Izvor: TANJUG

Foto: Shutterstock.com/Serge Rocco

LOS ANĐELES - Glumac Džordž Kluni dao je intervju zajedno sa Bred Pitom za magazin GQ povodom njihovog novog zajedničkog filma, komedije "Vukovi", u kojem se osvrnuo, između ostalih, i na reditelje Kventina Tarantina i Dejvida O. Rasela.

Dok je Pit kazao da je Tarantino kao glumac u filmu "Od sumraka do svitanja" bio dobar, Kluni je zaključio da je on u toj ulozi bio samo ok, prenosi US Today.

Kluni je objasnio da je "iritiran" nekim izjavama Tarantina da Kluni dugo nije snimio dobar film i da zato više nije filmska zvezda.

Pitu je ova reakcija bila izuzetno zabavna, dok je Kluni nastavio da negoduje zbog Tarantinovih komentara.

Na red je potom došao reditelj filma Tri kralja, Dejvid O. Rasel na kojeg se Kluni požalio rekavši da je saradnja sa tim "jako teškim čovekom nije bila vredna truda".

Govoreći o njihovom zajedničkom radu na tom filmu, Kluni je kazao da je "pet meseci života veoma mnogo", dodajući da je to predugo vreme da bi se radilo sa "bednikom" poput Dejvida O. Rasela koji mu je "zagorčao život".

"On je svima na setu pravio pakao. To jednostavno nije bilo vredno toga. Ne kada o tome razmišljam sa ove distance", zaključio je Kluni.