Održan uvodni sastanak za izradu Programa ekonomskih reformi

U Narodnoj banci Srbije održan je danas uvodni sastanak za izradu Programa ekonomskih reformi (ERP) 2018-2020. godine, na kojem su učestvovali ministar finansija Dušan Vujović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

12 Septembar 2017 12:02
U Narodnoj banci Srbije održan je danas uvodni sastanak za izradu Programa ekonomskih reformi (ERP) 2018-2020. godine, na kojem su učestvovali ministar finansija Dušan Vujović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević i šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

BEOGRAD - U Narodnoj banci Srbije održan je danas uvodni sastanak za izradu Programa ekonomskih reformi (ERP) 2018-2020. godine, na kojem su učestvovali ministar finansija Dušan Vujović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

Ovaj sastanak je formalni početak četvrtog ciklusa izrade dokumenta ERP 2018-2020, na osnovu Smernica za izradu koje je Evropska komisija predstavila u maju ove godine u Briselu, i Preporuka EKOFIN Saveta iz maja ove godine, saopšteno je iz Ministarstva finansija.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

SEM FABRICI, DUSAN VUJOVIC, ZORAN DJORDJEVIC

vrh strane