8. mart 2024 13:29

Alfa BK Univerzitet: 30 godina iskustva i inovacije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Alfa BK Univerzitet: 30 godina iskustva i inovacije

Foto: Alfa BK Univerzitet

BEOGRAD - Alfa BK Univerzitet ima široku paletu studijskih programa u oblastima u kojim studenti mogu da razviju svoje talente, kao što su ekonomija, informacione tehnologije, strani jezici, menadžment i sport, navodi se u saopštenju ovog univerziteta u kome se budući studenti pozivaju da se pridruže porodici Alfa BK Univerziteta.

Kako se navodi, u tom prvom privatnom univerzitetu u jugoistočnoj Evropi, već 30 godina susreću se "tradicija, iskustvo i inovacija", a studenti tamo biraju "više od obrazovanja, odnosno biraju životni stil koji slavi raznolikost, kreativnost i ambiciju".

Sa Alfa BK Univerziteta ističu da se, kroz stručnost i inovativne pristupe, učenju stvara prostor u kome se svaki student oseća podržano da ostvari svoje najveće potencijale, a da su nastavnici i saradnici tu da im pruže ne samo akademsko znanje, već i praktične veštine i iskustva koja će im pomoći da u dinamičnom svetu poslovanja i industrije.

Ovaj univerzitet nudi obilje mogućnosti za angažovanje u brojnim vannastavnim aktivnostima, sportskim događajima, kulturnim manifestacijama i volonterskim projektima, omogućavajući studentima da razvijaju ne samo svoju karijeru, već i svoju ličnost.

"Karakteristika Alfa BK Univerziteta jeste i što se na njemu stiču i tradicionalne vrednosti i savremene veštine, te da zajednica studenata, nastavnika i alumnista formira trajne veze koje opstaju i nakon što studenti diplomiraju", ističe se u saopštenju.