29. decembar 2022 12:06

Zimsku bajku posetilo pola miliona ljudi, najbolje sledi za Novu godinu i Božić

Izvor: TANJUG

podeli vest

Zimsku bajku posetilo pola miliona ljudi, najbolje sledi za Novu godinu i Božić

Foto: Tanjug/M. Spalević, privatna arhiva

BEOGRAD - Prvo izdanje prazničnog festivala Zimska bajka koji se održava u Beogradu na vodi je prema rečima Marka Spalevića iz organizacije ove manifestacije izazvalo veliko interesovanje, pošto ga je od početka, 15. decembra posetilo više od pola miliona ljudi a samo proteklog vikenda 200.000 posetilaca.

"Zimska bajka će u Savskom parku trajati sve do 15. januara a tokom predstojećih novogodišnjih praznika, 30. i 31. decembra i 1. januara sprema se bogat muzički ali i program za celu porodicu. 30. decembra uveče biće koncert Tijane Bogićević, 31. decembra počinjemo sa dečjom Novom godinom i koncertom hora 'Čarolija', nastavljamo sa nastupima muzičara koje smo voleli da slušamo a dan završavamo na Savskoj promenadi koncertom koji organizuje Belgrejd voterfront na kome će nastupiti Marko Luis, Jelena Tomašević i Željko Joksimović", rekao je Spalević za Tanjug.

Prema njegovim rečima 1. januara na glavnoj bini Zimske bajke biće održan poseban dnevni koncert Bisere Veletanlić i Vasila Hadžimanova .

"Biće to odličan događaj za sve naše sugrađane i posetioce Beograda i prilika da uz pesmu Zlatni dan nazdravimo za najlepše dane koji nam dolaze u 2023. godini", rekao je Spalević.

Dodao je da se program nastavlja za vreme Božićnih praznika 6. 7. i 8. januara, te da će povodom Srpske Nove godine, 14. januara na glavnoj bini biti organizovan veliki koncert Dejana Petrovića i "Big benda".

Zainteresovani se o detaljima programa Zimske bajke narednih dana mogu informisati na instagram stranici zimska bajka Beograd i i na sajtu zimskabajka.rs.