4. jun 2024 09:44

Prvo WiFi drvo za besplatni internet postavljeno u Gradskoj opštini Zvezdara

Izvor: TANJUG

podeli vest

Prvo WiFi drvo za besplatni internet postavljeno u Gradskoj opštini Zvezdara

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - U parku kod Šeste beogradske gimnazije postavljeno je prvo WiFi drvo za besplatni internet u Gradskoj opštini Zvezdara, a 30. na teritoriji Beograda, izjavio je za Tanjug predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić.

On je rekao da mu je drago što je prvo WiFi drvo za besplatni internet na Zvezdari postavljeno u tom parku jer tu boravi veliki broj korisnika koji sada imaju priliku da koriste besplatni internet.

Jeremić se zahvalio kompaniji Telekom Srbija na dosadašnjoj dugogodišnjoj uspešnoj saradnji i izrazio nadu da će dobra saradnja Gradske opštine Zvezdara i kompanije Telekom Srbija doprineti da ovakve uređaje dobiju i drugi delovi opštine.

Naveo je da je to 30. WiFi drvo koje je kompanija Telekom instalirala na teritoriji Beograda, dok ih je na teritoriji Srbije ukupno instalirano 78.

"Postavljanjem ovog WiFi drveta korisnici mogu koristiti besplatan internet velike brzine u krugu oko drveta u poluprečniku od 60 do 80 metara, a maksimalan broj korisnika koji istovremeno mogu koristiti besplatan internet je 230, što, nadamo se, zadovoljava potrebe korisnika u ovom parku", rekao je Jeremić.