7. jun 2023 15:11

Er Srbija: Karte po promotivnim cenama se brzo prodaju, posle idu po višim tarifama

Izvor: TANJUG

podeli vest

Er Srbija: Karte po promotivnim cenama se brzo prodaju, posle idu po višim tarifama

Foto: TANJUG/AIR SERBIA/ ANA SPREMO

BEOGRAD - Postoji veliko interesovanje za promotivne akcije Er Srbije i relativno brzo se prodaju sedišta po promotivnim cenama, kažu u srpskoj avio-kompanijia i napominju da su najniže cene dostupne u određenom vremenskom periodu.

"U svakoj promotivnoj akciji postoji određeni broj sedišta koja se na tom konkretnom letu prodaju po promotivnim cenama. Kada se ta mesta rasprodaju, ostaju raspoložive više tarife", rečeno je Tanjugu u Er Srbiji povodom navoda urednika KRIK-a Stevana Dojčinovića na Tviteru kako Er Srbija mami klijente dobrim popustima prilikom kupovine karata u jednom smeru za određene destinacije, da bi se na kraju onlajn kupovine pokazala skoro 10 puta veća cena karte od one prvobitne.

Iz Er Srbija navode u odgovoru da je reč o promotivnima cenama odnosno najniže dostupnim cenama u određenom vremenskom periodu.

"Tek kada kupac na našem sajtu ili aplikaciji odabere konkretan datum i klasu putovanja, dobiće preciznu informaciju o ceni za svoj izabrani let", objašnjavaju u Er Srbiji.

Napominju da što duže odmiče akcija, to na sve manjem broju datuma ostaju raspoloživa sedišta po promotivnim cenama.

"Zbog toga mi savetujemo naše putnike da redovno prate naš veb-sajt i društvene mreže, da bi uvek među prvima dobijali informacije u vezi sa promotivnim kampanjama i imali najveći izbor sedišta na raspolaganju", navode iz Er Srbije.