24. maj 2024 14:44

Kompanija Dunav osiguranje i ove godine podržava Plazma sportske igre mladih

Izvor: TANJUG

podeli vest

Kompanija Dunav osiguranje i ove godine podržava Plazma sportske igre mladih

Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ

BEOGRAD - Direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja u Dunav osiguranju Nikolina Šubert rekla je danas da ta kompanija već dugi niz godina podržava razne projekte i manifestacije namenjene mladima i deci, što je slučaj i sa ovogodišnjim Sportskim igrama mladih (SIM), čiji osnivač i predsednik Zdravko Marić kaže da je saradnja sa kompanijom Dunav oosiguranjem tradicionalna.

Marić je rekao za Tanjug da je Dunav osiguranja sa SIM od samog početka, te da su zaposleni u toj kompaniji veoma kreativni kada je reč o zajedničkim akcijama.

"Oni su zaista pravi prijatelji dece i igara", rekao je Marić.

Šubert je uoči zvaničnog otvaranja Igara, koje je zakazano za 11 sati, rekla za Tanjug da je Dunav osiguranje i ove godine sponzor te manifestacije, čime pokazuje svoju opredeljenost da, kako je rekla, priđe i najmlađim generacijama.

"Kroz razvijanje uzajamnog poverenja i razumevanja, pokušavamo da sagledamo potrebe dece, njihove ciljeve i pogled na svet, kao i da kreiramo proizvode i usluge koji će našoj deci biti namenjeni onda kada im budu  najpotrebniji kao oslonac u životu", rekla je Šubert.

Dodala je da je kompanija u to ime već petu godinu zaredom partner sa SIM u okviru projekta "Prijatelji detinjstva",  trudeći se da na pravi način iskomunicira sa najmlađima.

"Komunicirati sa njima sada kada su najmlađi i postaviti im neke sisteme vrednosti zajedno sa partnerom kao što je SIM je pravo zadovoljstvo za kompaniju Dunav osiguranje, iako se radi o veoma zahtevnom i izazovnom zadatku", rekla je Šubert.

Osnivač i predsednik SIM se osvrnuo i na kampanju "Pružam ruku, ne podmećem nogu" koju je pokrenula kompanija Dunav osiguranje, kao reakciju na okruženje kojem su deca izložena u vreme društvenih mreža.

"Ovom kapanjom se trudimo da dnašnje generacije učinimo boljim sutra", rekao je Marić.

Govoreći o saradnji sa kompanijom Dunav osiguranje, Marić je rekao da je ona na zadovoljavajućem nivou i opisao to partnerstvo kao dobar tim.

"Kako da ne budem zadovoljan, pet godina zaredom smo najveći u Evropi. Možda je neskromno, ali sve veći broj dece koje imamo iz godine u godinu jeste dokaz da smo postigli izvanredne rezultate", naglasio je Marić.

I Direktorka direkcije za prodaju životnih osiguranja u Dunav osiguranju Nikolina Šubert ističe zadovoljstvo zbog rezultata kampanje "Pružam ruku, ne podmećem nogu" koju od prošle godine sprovode volonteri iz kompanije Dunav osigurnaje i kaže da su njome, zajedno sa kolegama iz SIM, inspirisali stotine hiljada dece.

"Ogorman broj dece je napisao poruke prijateljstva i podrške drugarima i vršnjacima, a neke od njih smo u međuvremenu i nagradili", dodala je Šubert.

Navela je da će kompanija i u budućnosti nastaviti da neguje tradiciju imenovanja mladih ambasadora kompanije Dunav osiguranje koje kompanija stipendira do punoletstva.

"Na taj način, oni postajuu najlepši prommoteri ideje o važnosti, značaju i sigurnosti koje životno osiguranje pruža", zaključila je Šubert.

Veliki broj okupljene dece uživao u je ambijentu koji im je pripremila kompanija Dunav osiguranje, igrajući stoni fudbal i praveći pauzu na lejzi-begovima.

Kažu da im je druženje koje je omogućila kompanija Dunav osiguranje odličan način da se provedu, upoznaju nove drugare i nauče nešto novo o tome zašto je osiguranje bitno.