26. avgust 2024 13:04

Transfera širi poslovanje na Bosnu i Hercegovinu uz podršku lokalnoj zajednici

Izvor: TANJUG

podeli vest

Transfera širi poslovanje na Bosnu i Hercegovinu uz podršku lokalnoj zajednici

Foto: Transfera, promo

BEOGRAD - Kompanija Transfera nastavlja da širi svoje poslovanje u regionu, a početak rada u Bosni i Hercegovini (BiH) obeležila je donacijama za dve humanitarne organizacije u toj zemlji, Udruženju "Dajte nam šansu" u Sarajevu i "Dajte nam šansu - Zvjezdice" u Banjaluci, saopštila je ova kompanija.

Udruženja su osnovali roditelji dece i osoba sa smetnjama u razvoju i njihov osnovni cilj je pružanje podrške i pomoći u domenu mentalnog zdravlja, socijalne integracije i pravne zaštite.

Imajući u vidu potencijal rasta bosanskohercegovačkog tržišta, poboljšanje poslovnog okruženja i trendove u industriji logistike i transporta koji su krucijalni za kreiranje novih poslovnih prilika izvan granica Srbije, Transfera je prepoznala svoju ulogu u BiH, pa se u bliskoj budućnosti očekuje i povećanje broja lokacija na ovom području.

Direktor Klijent servisa u Transferi Stefan Radivojević istakao je da su planovi ove kompanije veliki, a s obzirom na to da su jedan od regionalnih lidera u industriji logistike i transporta, prirodno je da im je fokus širenje izvan granica naše države.

" Potrebe klijenata za našim integrisanim logističkim rešenjima u ovom delu regiona uticale su na odluku da sledeći korak u našem poslovanju bude upravo otvaranje Transfere u Bosni i Hercegovini, koje smo, tradicionalno, obeležili podrškom onima kojima je to najpotrebnije", naveo je on.

Kompanija Transfera je prethodne godine obeležila deceniju uspešnog poslovanja, tokom koje se razvila u jednog od regionalnih lidera u domenu transporta, carinskog zastupanja, skladišno-manipulativnih operacija, distribucije i e-commerce poslovanja.

Nakon otvaranja predstavništva u Kini i više od 20 lokacija širom Srbije, počela je sa radom i kompanija Transfera Bosna, koju za sada čine poslovne jedinice u Sarajevu, Gradiški i Bijeljini.

Za sve upite i više informacija može se pisati na e-mail adresu:

bih@transfera.com.