24. februar 2023 10:24

Branko Babić iz kompanije Phi Academy nosilac priznanja EY Preduzetnik 2022. godine

Izvor: TANJUG

podeli vest

Branko Babić iz kompanije Phi Academy nosilac priznanja EY Preduzetnik 2022. godine

Foto: Shutterstock.com/fongbeerredhot, ilustracija

BEOGRAD - Osnivač i vlasnik kompanije Phi Academy Branko Babić dobitnik je tradicionalne nagrade Erste & Young za preduzetnika 2022. godine.

Kao nosilac priznanja EY Preduzetnik 2022. godine Branko Babić predstavljaće Srbiju na izboru za Svetskog EY Preduzetnika godine, u junu u Monte Karlu.

"Učešće u ovom programu je velika čast. Izuzetno sam ponosan na to što sam se našao u društvu fantastičnih preduzetnika i što ću predstavljati našu zemlju u Monte Karlu. Ova pobeda neverovatna je motivacija za svaki naredni preduzetnički poduhvat " izjavio je Branko Babić, osnivač i vlasnik kompanije PhiAcademy i EY Preduzetnik za 2022. godinu.

Kompaniju PhiAcademy osnovao je gospodin Branko Babić 2014. godine, a firma se bavi edukacijom i obučavanjem ljudi za izvođenje tretmana trajne šminke, proizvodnjom boja i alata potrebnih za trajno šminkanje.

Njihova prodaja i distribucija se obavlja u čitavom svetu putem onlajn platforme.

"Program EY Preduzetnik godine već više od jedne decenije predstavlja fantastične kandidate. Naša kompanija već godinama svedoči o neizmernom trudu koji preduzetnici ulažu u razvoj svojih kompanija i u unapređenje lokalnih zajednica u kojima posluju", izjavio je rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu Ivan Rakić.

Izbor EY Preduzetnik godine je tradicionalno podržan i od strane Ministarstva privrede, Radio Televizije Srbije, magazina Biznis & Finansije, poslovnog portala eKapija, a od ove godine i portala Nova ekonomija.