9. februar 2024 15:01

RAS: Prijave za sajam elektronike u Minhenu otvorene su do 27. februara

Izvor: TANJUG

podeli vest

RAS: Prijave za sajam elektronike u Minhenu otvorene su do 27. februara

Foto: Razvojna agencija Srbije

BEOGRAD - Firme zainteresovane za učešće na međunarodnom sajmu elektronike "Electronica 2024" u Minhenu, u okviru nacionalnog štanda Srbije, mogu da se prijave do 27. februara, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS)

Nastup naših firmi na ovom, najvećem sajmu tehnologija, proizvoda i rešenja u sektoru elektronike, koji će se održati od 12. do 15. novembra, organizuju RAS I Privredna komora Srbije.

Sajam se održava svake druge godine i iznova okuplja vodeće kompanije iz oblasti elektronike i tehnologije, inženjere, dizajnere, proizvođače i stručnjake iz celog sveta.

Posetioci sajma imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim inovacijama kroz različite sektore, uključujući elektroniku, energetiku, medicinsku elektroniku, transportnu tehnologiju i još mnogo toga.

Osim izložbenog prostora, sajam Electronica nudi bogat program predavanja, panela i radionica koje pokrivaju širok spektar tema, od tehnoloških inovacija do poslovnih strategija.

Na manifestaciji održanoj 2022. godine predstavilo se 2.140 izlagača, a sajam je posetilo više od 70.000 profesionalnih posetilaca iz 100 zemalja.