12. april 2024 13:03

Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu

Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

BEOGRAD - Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) - SEEBBE, najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, biće organizovan od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu.

Na ovoj specijalizovanoj 48. po redu manifestaciji, kako je najavio Beogradski sajam, predstaviće se brojne kompanije iz zemlje i inostranstva iz svih oblasti ove grane privrede.

Tokom četiri dana, posetioci 48. Međunarodnog sajma građevinarstva moći će da upoznaju budućnost građevinske industrije, bilo da je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji ili održivim rešenjima.

Na sajmu će biti predstavljeni najrazličitiji segmenti građevinske industrije, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Deo Sajma građevinarstva biće posvećen i opremanju enterijera, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima.

Posetioce sajma, kako se najavljuje očekuju i posebni popusti i specijalni uslovi plaćanja proizvoda i usluga.

Sajam se održava u Halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenom prostoru. Radno vreme je od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana 25. aprila do 17 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a grupne ulaznice će se naplaćivati 300 dinara, dok će za učenike i studente biti 200 dinara.

Parking za automobile po satu košta 200 dinara.

Kako se podseća, prošle godine je na ovom sajmu izlagalo 575 izlagača iz 25 država, a manifetaciju je posetilo više od 22.200 ljudi.