28. jun 2024 14:05

Uručena glavna nagrada LAV nagradne igre "Živi bili, auto osvojili"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Uručena glavna nagrada LAV nagradne igre "Živi bili, auto osvojili"

Foto: TANJUG/Carlsberg Srbija/ Lazar Obradović

BEOGRAD  - Nenad Spalević iz Beograda dobitnik je glavne nagrade, u okviru nagradne igre "Živi bili, auto osvojili" koju je organizovala kompanija Carlsberg Srbija sa brendovima LAV i LAV Premium, automobila Peugeot 308 Active 1.2E 130.

Dobitniku je ključeve novog automobila uručio generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija Pavel Erankevich, navedeno je u saopštenju.

"Pored vrhunskog kvaliteta piva koji ljubitelji LAV-a i LAV Premiuma prepoznaju i očekuju od nas, trudimo se da kroz različite aktivacije, poput ove, konstantno nagrađujemo lojalnost svojih potrošača i pružimo dodatni užitak pri konzumaciji naših proizvoda. Veoma nam je drago ako smo svojim nagradama uneli radost u domove širom Srbije, jer upravo nam je i cilj da naši brendovi budu deo najlepših trenutaka ljubitelja piva u Srbiji.

Čestitao je Nenadu i svim dobitnicima nagrada i najavio da će LAV svakako nastaviti sa istim aktivnostima i u budućem periodu.

Pored glavne nagrade, u toku trajanja igre, LAV je dodelio više od 600 nedeljnih i dnevnih nagrada među kojima je šest skutera, šest poklon kartica u iznosu od 100.000 dinara, 210 poklon kartica u iznosu od 15.000 dinara, kao i 420 LAV poklon paketa.

Nagradna igra trajala je od 15. aprila 2024. do 26. maja 2024. godine, a pravo na učešće imali su svi kupci koji su kupili najmanje tri ista ili različita LAV ili LAV Premium proizvoda i poslali SMS sa PFR kodom sa fiskalnog računa.

Nakon završetka perioda za učešće, održano je finalno izvlačenje glavne nagrade.

Spisak dobitnika svih nagrada LAV nagradne igre može se pronaći na stranici https://www.lavovskenagrade.rs/dobitnici.