4. jul 2024 15:23

Prijava za učešće na konferenciji o prevenciji zloupotreba platnih kartica do 10. jula

Izvor: TANJUG

podeli vest

Prijava za učešće na konferenciji o prevenciji zloupotreba platnih kartica do 10. jula

Foto: PKS

BEOGRAD - Privredna komora Srbije (PKS) obaveštava sve koji su zainteresovani za učešće na 18. regionalnoj konferenciji posvećenoj prevenciji zloupotreba platnih kartica, koja će se održati 17. i 18. oktobra u Beogradu, da do 10. jula prijave radove koji će biti predstavljeni na tom događaju.

Kako se navodi u saopštenju, organizator tog događaja je Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica PKS-a.

Dodaje se da će tokom trajanja konferencije posebno biti obrađene teme trendovi u zloupotrebama bezgotovinskih plaćanja i e-trgovini, upotreba AI, e-banking, m-banking, digitalni novčanici, a autori imaju mogućnost da predlože i druge teme koje se uklapaju u osnovni cilj konferencije.

Podseća se da Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica PKS, već tradicionalno organizuje godišnju Regionalnu konferenciju Frod foruma u Beogradu, koja predstavlja centralni događaj i mesto susreta svih ralevantnih učesnika u oblasti bezbednosti bezgotovinskih plaćanja, kako u zemlji tako i regionu.

Ističe se i da je učešće na konferenciji bez kotizacije i da će po analizi dospelih predloga od strane organizacionog odbora, autori čiji su radovi prihvaćeni biti obavešteni, sa upustvima o daljim koracima za pripremu, najkasnije do 15. jula.