5. avgust 2024 15:24

Nove pogodnosti za turiste na Zlatiboru - Zlatibor City Card

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nove pogodnosti za turiste na Zlatiboru - Zlatibor City Card

Foto: PROMO

ZLATIBOR - Turistička organizacija (TO) Zlatibor saopštila je danas da je pustila u prodaju "Zlatibor City Card", novi tuistički proizvod koji posetiocima te planine omogućava kupovinu ulaznica za lokalitete na jednostavan i isplativ način.

Kako se navodi, to je inovativna turistička kartica koja gostima Zlatibora omogućava da jednostavno i povoljno istraže sve što ta planina nudi.

Kartica obezbeđuje kupovinu po nižoj ceni objedinjene ulaznice i može se iskoristiti u roku od 10 dana od prve aktivacije.

"TO Zlatibor se neprekidno trudi da unapredi turističku ponudu i obogati iskustvo posetilaca, a uvođenje ove kartice će doprineti povećanju broja turista i dodatno omasoviti posetu lokalnim turističkim atrakcijama, a brojnim turistima olakšati istraživanje i uživanje u turističkim atrakcijama Zlatibora, na savremeniji i pristupačniji način", navedeno je u saopštenju.

Kartica obezbeđuje ulaznice za Stopića pećinu, muzej "Staro selo" Sirogojno, vodopad Gostilje, Muzej pletilja, iznajmljivanje električnog bicikla u trajanju od tri sata, kao i kartu za vožnju Gold gondolom.