13. maj 2024 12:27

Film "Furioza: Pobesneli Maks saga" 22. maja u bioskopima u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Film "Furioza: Pobesneli Maks saga" 22. maja u bioskopima u Beogradu

Foto: KAELIN WADE

BEOGRAD - Film "Furioza: Pobesneli Maks saga" oskarovca Džordža Milera biće pretpremijerno prikazan 22. maja u bisokopima u Beogradu nakon toga , najavili su danas organizatori.

Kako je najavljeno, u ovoj "epskoj avanturi sa brojnim akcionim scenama i ludilom na točkovima", Anja Tejlor-Džoj oživeće "mladu Furiozu", a Kris Hemsvort biće u ulozi "zastrašujućeg antagoniste Dementusa".

"Razmišljali smo da ako „Autoput besa“ privuče pažnju da ćemo napraviti ovu priču, i danas imamo film" rekao je reditelj Miler i dodao da "Furioza nije samo priča o njenom liku već i o svetu iz kojeg je došla".

"Dok sam čitala "Furiozu" razmišljala sam o tome kako već osećam ovaj lik i odmah sam znala da će biti veoma intenzivno iskustvo, i zaista jeste bilo tako", rekla je Tejlor-Džoj.

"Odrastao sam uz "Krokodila Dandija" i "Pobesnelog Maksa" i to je imalo veliki uticaj na moje detinjstvo, moj doživljaj sveta filma kao deteta i čak je imalo uticaj i na to da poželim da postanem glumac i budem deo filmske industrije", rekao je Hemsvort.

S povratkom ekipe koja stoji iza filma "Pobesneli Maks: Autoput besa", uključujući oskarovku montažerku Margaret Siksel i kompozitora Džanki XL-a, ovaj film "obećava da će biti spektakl za sva čula".

U produkciji novog filma Warner Bros Pictures-a pored Milera učestvuje i Oskarovac Dag Mičel.

Ovaj film biće prikazan srpskoj publici u IMAX(R) i ostalim formatima u distribuciji Blitz filma, a nakon pretpremijernog prikazivanja biće dostupno i u bioskopima širom Srbije, najavljeno je u saopštenju organizatora.