20. jun 2024 13:36

Filmovi s Raselom Krouom i Kevinom Kostnerom ulaze u srpske bioskope

Izvor: TANJUG

podeli vest

Filmovi s Raselom Krouom i Kevinom Kostnerom ulaze u srpske bioskope

Foto: EXORCISM/Promo

BEOGRAD - Horor triler "Egzorcizam" sa sa glumcem Raselom Krouom (Russell Crowe) stiže danas u srpske bioskope, a vestern "Horizont: Američka saga" sa Kevinom Kostnerom (Costner) 27. juna, najavili su danas distributeri.

U filmu (Egzorcism) reditelja Džošue Džona Milera (Joshua John Miller), Krou igra filmsku zvezdu čija slava bledi nakon smrti njegove žene, zavisnost i alkoholizam odvlače ga još dublje u ponor, a otuđen je i od kćerke tinejdžerke.

"Za mene, kao glumca, igrati čoveka koji je prošao kroz takvo životno iskustvo, nosi to breme, bilo je prilično komplikovano. Bila je to veoma izazovna uloga koja je veoma privukla moju pažnju", naveo je Krou.

Centralni odnos u filmu je između oca i ćerke, koju igra Rajan (Ryan) Simpkins, a Krou se prisetio da mu je u filmu "The Next Three Days" (2010) sina igrao njen mlađi brat Taj (Ty).

Reditelj, scenarista i glumac Kostner snimio je epski vestern "Horizont: Američka saga" (Horizon: An American Saga), koji govori o razdoblju širenja i naseljavanja američkog zapada pre i posle Američkog građanskog rata.

U glavnim ulogama su Sijena (Sienna) Miler, Sem Vortingon (Sam Worthington) i Kostner, koji je za svoj lik Hejza Elisona rekao da "dolazi s horizonta i ne znate ništa o njemu, ali shvatate da verovatno ima paletu veština koje bi radije ostavio iza sebe".

Kostner je istakao da je ima ogromne emocije prema svojim filmovima i da je u ovom slučaju bio potpuno zainteresovan za priču koju je želeo da ispriča".

"Stavio sam šešir finansijera, koristeći sopstveni novac, založivši svoju imovinu, rizikujući da pratim svoj san. Mislim da sam na neki način i sam morao otići na zapad, ne znajući šta je tamo, i ne plašeći se toga. Želeo sam da nahranim svoju maštu i proširim svoje mogućnosti“, naveo je Kostner.