6. avgust 2024 12:49

Sem Smit singlom obeležava deset godina od debi albuma

Izvor: TANJUG

podeli vest

Sem Smit singlom obeležava deset godina od debi albuma

Foto: Shutterstock.com/Geoffrey Clowes

BEOGRAD - Britanski muzičar Sem Smit (Sam Smith) obeležava deceniju svog multi-platinastog debi albuma "In the Lonely Hour“, sa novom verzijom hit singla "I'm Not The Only One“, na kome mu se pridružila američka pevačica Ališa Kiz (Alicia Keys), saopštio je danas Juniverzal mjuzik (Universal Music).

"Novo 'In The Lonely Hour (10 Year Anniversary)' izdanje uključuje i originalne pesme sa debi albuma, uz ponovo snimljenu verziju 'Stay With Me', ekskluzivnu novu pesmu 'Little Sailor', lajv verzije brojnih pesama i saradnje sa Meri Džej Blajdž (Mary J. Blige), A$AP Rokijem (Rocky) i DŽonom Ledžendom (John Legend)", navedeno je u saopštenju.

"Ponovno vraćanje na početak moje karijere je bilo neverovatno iskustvo. Uvek ću biti najponosniji na 'In The Lonely Hour' jer su to bili moji prvi koraci u muzici", naveo je Smit.

Slušajući album sada, Smit je naveo da se oseća kao da gleda stare fotografije, mešaju se emocije i još uvek voli taj album i da peva te pesme.

Kiz je rekla da su novu verziju "I'm Not The Only One“ snimili u njenom studiju u Njujorku, gde je njen sin Idžipt (Egypt) svirao Samu neke klavirske deonice.

"Moj sin Dženesis (Genesis) je sve vreme pričao viceve. Čista muzika, pevali smo u sobi zajedno, dok sam ja svirala klavir“, dodala je Kiz.