30. mart 2024 22:32

Anđelka Stević Žugić odigrala predstavu "Šta me opet snađe" u Mts Dvorani

Izvor: TANJUG

podeli vest

Anđelka Stević Žugić odigrala predstavu "Šta me opet snađe" u Mts Dvorani

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Nakon rasprodata dva premijerna izvođenja u SNP u Novom Sadu, "Šta me opet snađe", nova mono-komedija glumice Anđelke Stević Žugić odigrana je večeras u Mts Dvorani.

Veliki broj ličnosti iz javnog života poput glumca Andrije Miloševića, novinara Slavka Beleslina, glumice Andjele Jovanović... došao je večeras da vidi Jovanku Joku Jakovljević, u svojim kasnim tridesetim, koja je krenula u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni haos u koji je upala nakon razvoda.

Iako je očekivala romantičnu komediju do kraja života, brak joj se završio kao loš film, a život odjednom pretvorio u ring.

Konkurencija je oštra, okolina surova.

Ipak, Joka ne želi da se preda.

Ostaje neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji.

I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori "novi život" i "novu sebe", uz nju je elitni odred podrške, uvek spreman da joj dodatno zakomplikuje život svojim savetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbežne astrološkinja i psihološkinja.

Sve pomenute likove je večeras na sceni Mts Dvorane oživela na ubedljiv način Anđelka Stević Žugić ,u svom već prepoznatljivom stilu sjajne komičarke.

Autor teksta je Nebojša Romčević, koji je napisao scenario za brojne pozorišne predstave, televizijske serije i filmove, a među kojima su svakako najpoznatiji sitkom "Ljubav, navika, panika", serije "Kazneni prostor", "Bićemo prvaci sveta", "Stado" i brojne druge.

Nebojša je autor i prve Anđelkine monodrame "Šta me snađe".

Režiju potpisuje Petar Jovanović, a muziku Aleksandar Saša Lokner.

Publika je dugim aplauzom nagradio glumicu koja je odlično zabavila publiku u Mts Dvorani.

Predstavu "Šta me opet snađe" publika će imati prilike da vidi i sutra u Mts Dvorani, a zbog velikog interesovanja zakazan je joj termin - 14. april.