5. avgust 2024 13:55

Vladan Milojević: Nema lakih protivnika u plej-ofu, drago mi je što je revanš na Marakani

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vladan Milojević: Nema lakih protivnika u plej-ofu, drago mi je što je revanš na Marakani

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Nema lakih protivnika u plej-ofu. Jagjelonija i Bode/Glimt su dve izuzetno kvalitetne i disciplinovane ekipe. Pred nama je ozbiljan zadatak, ali ima još vremena do pomenutog dvomeča, izjavio je danas trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle žreba plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Žrebom je ranije danas određeno da Crvena zvezda u plej-ofu za plasman u LŠ igra protiv pobednika dvomeča između Jagjelonije i Bode/Glimta.

Prvi meč biće 20. ili 21. avgusta u Poljskoj ili Norveškoj, a revanš duel je na programu 27. ili 28. avgusta u Beogradu.

"Ispratićemo prvo rasplet utakmica koje će odigrati naši potencijalni protivnici. Imaćemo dovoljno vremena da dobro analiziramo rivala i da se pripremimo na najbolji mogući način. Drago mi je što se revanš igra na Marakani, znam da ćemo imati veliku podršku naših navijača, ali pre toga nas očekuje dosta obaveza u prvenstvu, trenutno smo fokusirani samo na meč protiv Novog Pazara", istakao je Milojević, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Pobednici plej-ofa plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona, a poraženi u grupnu fazu Lige Evropa.