4. avgust 2023 19:29

Perišić: Motiv sigurno neće izostati

Izvor: TANJUG

podeli vest

Perišić: Motiv sigurno neće izostati

Foto: Shutterstock.com/Gelner Tivadar, ilustracija

KRUŠEVAC - Trener fudbalera Napretka Dragan Perišić izjavio je danas na konferenciji za medije pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da njegovom timu motiv sigurno neće nedostajati.

Kako je objavljeno na sajtu FSS-a, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće ekipu Napredak u nedelju od 17 časova, umesto u subotu kako je prvobitno planiran.

Kruševljani su u prvom kolu na svom terenu izgubili od Železničara sa 0:1.

"Posle neočekivanog rezultata u prvom kolu, idemo na gostovanje Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno da motiv neće izostati, s obzirom da igramo protiv ekipe koja je pokazala veliki kvalitet. Mi znamo šta treba da uradimo kako bi na organizovan način pokazali snagu", istakao je Perišić.

Dodaje da njegov tim ima pravo da veruje u sebe.

"Zvezda stvara kompaktan pritisak na loptu, tj. presing i prva stvar je kako se odupreti tome i prebaciti težište igre iza njihovih leđa. Nadam se da smo protiv Železničara naučili lekciju i nova utakmica će nam dati dodatni motiv da se grupišemo. Bez obzira što nas čeka pretežak zadatak i ultra kvalitetan protivnik, ima pravo da verujemo u sebe. Želim pre svega da vidim da smo se mentalno stabilizovali, da napravimo reakciju kao tim i pokažemo stav, borbu i motiv", zaključio je Perišić.