8. oktobar 2023 11:37

Gajas Zahid: Bili smo strpljivi i postigli smo dva gola, pobeda za porodicu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Gajas Zahid: Bili smo strpljivi i postigli smo dva gola, pobeda za porodicu

Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Gajas Zahid izjavio je danas da su "crno-beli" strpljenjem stigli do trijumfa nad ekipom Mladosti i dodao da je pobedu protiv kluba iz Lučana posvetio porodici.

Partizan je sinoć na svom terenu pobedio Mladost rezultatom 2:0 na meču 11. kola Superlige Srbije. Zahid je postigao drugi gol za "crno-bele" u 70. minutu.

"Prvenstveno dobrom igrom smo imali punu kontrolu nad utakmicom sa puno šansi. Kada prekoputa sebe imate tim koji je dobar u odbrani, onda morate da budete strpljivi da biste postigli gol. Tako je i bilo i u drugom poluvremenu smo postigli dva", rekao je Zahid, prenosi zvanični sajt Partizana.

On je naveo da se nalazi u željenoj formi.

"Sada se osećam zaista i dobro i spremno, a tih odigranih 82 minuta na jučerašnjem meču su za mene bili veoma važni kako bih svoje telo približio najboljoj mogućoj formi", dodao je fudbaler Partizana.

Fudbaleri Partizana su dobili nekoliko dana odmora zbog reprezentativne pauze.

"Porodica mi je u Beogradu i zaista uživamo. Privikli smo se i tokom pauze ćemo ostati ovde. Beograd je lep grad", rekao je Zahid, koji je na kraju rekao da je pobedu i gol na jučerašnjem meču posvetio porodici.

Partizan se nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 25 bodova, a u narednom kolu gostovaće Spartaku u Subotici.