28. mart 2024 11:23

Žarko Lazetić: Utakmicom protiv Voždovca praktično nam počinje plej-of

Izvor: TANJUG

podeli vest

Žarko Lazetić: Utakmicom protiv Voždovca praktično nam počinje plej-of

Foto: TSC Bačka Topola

BAČKA TOPOLA - Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije da njegovoj ekipi plej-of počinje utakmicom protiv Voždovca.

Fudbaleri TSC-a u petak od 18 časova u 27. kolu Superlige dočekuju ekipu beogradskog Voždovca.

"Voždovac ne da nije slab, nego je fantastičan. Ja sam impresioniran načinom na koji igraju u ovoj polusezoni. Poseban izazov mi je da pripremam utakmice protiv njih i kapa dole njima kao klubu. Inspirisali su me, a i bilo je vremena, pa sam pogledao sve njihove utakmice. Otišla su im četiri igrača i trener, ali i dalje Igraju sjajan presing što se baš videlo protiv Zvezde i Novog Pazara", izjavio je Lazetić.

Dodaje da ovom utakmicom njegovom timu počinje plej-of.

"Slede nam Novi Pazar, Čukarički i Vojvodina, a zatim pravi plej-of . Sve su to važne utakmice kojima se radujemo i za kakve treniramo. Ulazimo u deo sezone u kome više ne treba motivisati igrače, svi znaju da je u igri sve manje bodova i vremena da se nešto postigne ili prestigne. Svaka utakmica će biti odlučujuća i svaki igrač u Ligi će biti motivisan. Rezultat će zavisiti od toga kako se pripremimo i kako sprovedemo ono što želimo", zaključio je Lazetić.