11. maj 2024 16:59

Milojević: Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, očekujem mnogo navijača

Izvor: TANJUG

podeli vest

Milojević: Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, očekujem mnogo navijača

Foto: Video FK Crvena zvezda

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred sutrašnji meč protiv Kragujevčana da je Radnički apsolutno zasluženo tu gde jeste i istakao da očekuje veliku posetu na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

"Radnički je apsolutno zasluženo tu gde jeste, jer igraju konstantno dobro i ne osciliraju. Imaju prepoznatljiv stil igre od kog ne odustaju, uz sijaset brzih i zanimljivih fudbalera u timu. Ipak, mislim da bi trebalo obratiti pažnju na čitav njihov tim, zaista imaju duh i energiju, bodre se međusobno. Što se tiče rezultata iz prethodne utakmice protiv Radničkog, desilo se tako, a sutra je novi meč", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Sedmostruki uzastopni šampion Srbije sutra od 18 i 30 dočekuje Radnički, koji je veoma blizu obezbeđivanja mesta u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Trener Crvene zvezde je rekao da se još uvek nije opredelio za startnih 11.

"Videćemo danas posle treninga ko će sutra da zaigra, ali dobra je stvar da nemamo zdravstvenih problema u ekipi i da su svi manje-više spremni", dodao je Milojević.

Iskoristio je Milojević priliku da pozove navijače na utakmicu.

"Nadam se da će doći u što većem broju. Zaista ne sumnjam u njih i u to da će biti dobra poseta sutra, jer su uvek tu za nas. Nedelja je, neradan dan, tako da verujem u ispunjene tribine", zaključio je Milojević.