16. maj 2024 14:07

Žarko Lazetić: Za nas je Mladost uvek težak protivnik, spremni smo za meč u Lučanima

Izvor: TANJUG

podeli vest

Žarko Lazetić: Za nas je Mladost uvek težak protivnik, spremni smo za meč u Lučanima

Foto: TSC Bačka Topola

BAČKA TOPOLA - Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je danas da očekuje težak meč protiv ekipe Mladosti, ali je dodao da veruje u pobedu svog tima u Lučanima.

Fudbaleri TSC-a gostovaće sutra od 18.30 časova ekipi Mladosti u Lučanima u meču 36. kola Superlige Srbije, odnosno šestog kola plej-ofa.

TSC je treći na tabeli plej-ofa SLS sa 72 boda, dok je Mladost sedma sa 43.

"Za nas je Mladost uvek težak protivnik. Mladost nema šansu za plasman, mogu opušteno da igraju, a nama uslovi na njihovom stadionu ne odgovaraju i teško uspevamo da sprovedemo isplanirano. Naravno, to deo igre, naša liga je takva i tome moramo da se prilagodimo", rekao je Lazetić, preneo je klub iz Bačke Topole.

"Spremni smo i u dobrom momentu, na našoj internoj tabeli koja nam je veoma važna, smo se dodatno popravili i možda nam uspe da u ove preostale dve utakmice prevaziđemo očekivanja. Bićemo maksimalno fokusirani i pokušaćemo da dobrom igrom dođemo do rezultata", dodao je trener TSC-a.

Lazetić je istakao da njegov tim ne zanimaju kalkulacije.

"Samo ovde se kalkuliše da li je bolje biti slabije plasiran, a to je glupost. Svi se borimo za pobedu i za zadovoljstvo tokom tih 90 minuta igre. U plej-ofu smo uspeli da nadigramo sve osim neprikosnovene Zvezde, što je za nas velika stvar. Imali smo dobre utakmice koje nam vraćaju veru u fudbal, za koje smo se spremali i davali sve od sebe. Pred početak ovog dela takmičenja smo želeli da bude upravo ovako", istakao je Lazetić.